ESSO - BERGERWEG 55 - BERGEN (NH) - carwash@essobergen.nl

Wasinstallatie

Wij hebben recent in maart 2020 een nieuwe vol automatisch Carwash installatie van het topmerk WashTec voor het krasvrij wassen van uw auto geinstalleerd. U heeft bij ons de keuze voor aankoop van een losse wasbeurt, een 10-rittenkaart (u betaalt er maar 8) of voor het afsluiten van een maandelijks abonnement. Tevens heeft u de mogelijkheid om direct bij de ingang van de carwash contactloos uw wasprogramma te betalen.

Logo ShineTecs

Uniek is autowassen met Logo ShineTecs!

  • Logo ShineTecs is bescherming met lakherstellend effect!
  • Logo ShineTecs is een sterk geconcentreerd polymeer gebaseerd op de wereldwijde patentformule Acrylionic™ die uit dezelfde grondstoffen bestaat als de doorzichtige beschermlaag op auto’s. Het verwijdert vuil uit de poriën in de doorzichtige lak en tegelijkertijd versterkt het de lak met elke wasbeurt.
  • Bij regelmatig gebruik beschermt Logo ShineTecs de lak tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon.
  • Elke wasbeurt opnieuw zorgt Logo ShineTecs voor een hoogglanzend oppervlak.
  • Regelmatig aanbrengen van Logo ShineTecs versterkt de beschermende laag en geeft een ‘makkelijk-schoon-te-maken’ resultaat!
  • Logo ShineTecs is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en irriteert de huid niet.
1. Elke nieuwe autolak is in het begin een glad oppervlak. Licht kan maximaal reflecteren. De Auto glanst.
2. Bij alledaagse gebruik krijgt de oppervlakte van de autolak microscopische fijne inkervingen. Het reflecterende effect van de lak neemt af en daarmee ook de glans.
3. Bij het wassen met Logo ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld. De kleurneutrale Acrylonic beschermlaag wordt binnen een aantal uren hard en blijft permanent op de lak zitten.
4. Door steeds te kiezen voor Logo ShineTecs wordt het effect nog intensiever. Dit betekent dat met elke volgende wasbeurt de nieuwe beschermlaag nog sterker wordt. De autolak glanst weer als nieuw.

Diensten

KENTEKENWASSEN

Voor een vast laag bedrag per maand kunt u onbeperkt* uw auto wassen middels kentekenherkenning.

Bak voor WEINIG

Wij verhuren diverse soorten aanhangwagens van BakvoorWEINIG. Lekker goedkoop huren! 

WashTec wasinstallatie

Wij beschikken over een vol-automatische carwashmachine van het merk WashTec. Nr.1 in autowassen.

Locatie